17 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
22-5-2022 08:16:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een bedrijf waar je een goed gevoel bij krijgt als je daar voor een auto gaat kijken. Ik kreeg een prima inruil prijs terug voor mijn auto. Ik ben bij meerdere bedrijven geweest specifiek op zoek naar een merk auto. Maar dat viel allemaal zwaar tegen. Maar bij dit bedrijf kreeg ik eindelijk een lach op mijn gezicht. Ondanks dat ik bijna 200 km moest rijden om de auto te bezichtigen De eigenaar heeft verstand van auto’s en mocht zonder problemen een uitgebreide proefrit maken. De deal was ook zeer snel gemaakt. Ben je op zoek naar een nette en eerlijke auto dan is dit het juiste adres
5-3-2022 08:42:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Heb hier 9 oktober een auto gekocht met maar duizend km op de teller. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben , en dat ik eigenlijk nog nooit zo goed en vriendelijk behandeld ben door en auto handelaar . Om dat ik eerst met Tonny contact over de auto heb gehad via de telefoon waar al me vragen netjes en eerlijk beantwoord werden Ben ik uit Tilburg aan gereden . Bij aankomst stond de auto al klaar en kreeg ik meteen de sleutels en zei hij meteen nou gaat er maar eindje mee rijden dan zie ik je wel over half uurtje tot en uurtje terug Dit vindt ik zeer netjes Advies dat ie me mee gaf was dat ik bij de dealer beurt moest geven omdat er nog fabriek garantie op zat Dat heb ik dus ook gedaan en die hebben hier in Tilburg de auto ook helemaal bekeken . De auto was gewoon in perfecte staat . Nu naar vijf maanden kan ik dat ook zeker bevestigen en daarom schrijf ik nu pas want onder tussen heb ik er zo 9000 km bij gereden Dus ja , ik kan deze auto handelaar zeker aan raden en heb ik zelf of me dochter strak auto nodig zal ik zeker weer contact op nemen Je zal het zelf zien als je ooit kijkje gaat nemen je wordt open armen ontvangen en je krijgt ook eerlijk advies en zelfs wat te drinken op en warme dag . Groeten uit Tilburg Raymond

Onze reactie:
Hoi Raymond, Dank je wel voor de super referentie, goed te horen dat de auto bevalt. Dat is waar wij het voor doen. Tonny
6-2-2022 19:46:24
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
k was in de buurt van Venray en mijn auto wilde niet meer starten. Zondag en alles gesloten. Ik heb dit bedrijf gebeld en ze namen meteen de moeite om mij te komen helpen. Er was getracht de auto over te starten maar toen dit niet lukte hebben ze de auto opgetakeld en meegenomen. Onder het genot van een goed kopje koffie is de auto snel weer aan de praat geholpen en kon ik snel weer op weg.
29-1-2022 18:32:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Afgelopen week een nette gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf en vandaag afgehaald, wij zijn keurig geholpen en al onze vragen zijn beantwoord. Ook onze inruilauto is voor een goed prijs ingeruild. De auto was bij bezichtigen keurig netjes gepoetst en binnen gezet zodat wij ook in de avond de auto goed konden bekijken. Vervolgens afgesproken dat de auto voor afhalen volledig nagekeken zou worden, geleverd met een nieuwe apk en onderhoudsbeurt. De eigenaar heeft zelfs nog twee nieuwe banden gemonteerd omdat deze op het apk formulier vermeldt stonden met minder profiel. Wij zijn zeer tevreden, de koffie was lekker en ook voor de kinderen was er iets te drinken. Ook voor onze volgende auto gaan wij eerst hier kijken :)
27-11-2021 15:33:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat een geweldig bedrijf en een geweldige eigenaar is Tonny. Eindelijk iemand met oog voor de klant i.p.v. het onderste uit de kan. Het gaat bij hem puur om de kwaliteit en de tevredenheid van de klant. Zelden zo iets meegemaakt bij een garage bedrijf. Hij is er voor ons en voor niemand anders. De afwikkeling van de aankoop van onze auto verliep vlot en zeer aangenaam. Hebben ook meteen onze auto's bij hem ondergebracht voor service en onderhoud. Een absolute aanrader voor iedereen die een goede 2e hands auto wil kopen. Tonny, je bent een Topper.

Onze reactie:
Gonny en Eric, Bedankt voor de leuke attentie bij het afhalen van de auto, gewoon geweldig. Het was gezellig, wij wensen jullie heel veel plezier en veilige kilometers, hopelijk dat de zon snel gaat schijnen en jullie volop kunnen genieten van jullie prachtige cabriolet.
10-9-2021 14:00:36
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
top bedrijf super behulpzaam echt een aanrader !!

Onze reactie:
Beste Mirjam, Hartelijk dank! En graag tot ziens!
18-5-2021 14:10:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klein bedrijf, persoonlijke service. Nette auto, voor een nette prijs, bedankt Tonny

Onze reactie:
Hoi Andrea, Dank je wel voor deze geweldige review!
13-5-2021 21:41:34
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Deze meneer Tonny echt een topper. Zeer een vriendelijk , oprechte , eerlijke man!! Echt zulke mensen moeten we meer van hebben. Een auto daar gekocht en door alle boven genoemde punten heb ik gelijk besloten om hem naar onze tweede auto op zoek te gaan en ik weet nu al dat zeker goed komt. Echt een aanrader!! Tonny nogmaals bedankt ????

Onze reactie:
Sharlon, Dank je wel! Hopelijk tot ziens!
13-5-2021 12:09:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super fijn bedrijf! Heel goed en vriendelijk behandeld! Super blij met mijn aankoop ford ka ....

Onze reactie:
Beste Vanessa, Dank je, heel veel veilige kilometers gewenst met je nieuwe Ford.
4-4-2021 00:36:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een echte aanrader, super service, de eigenaar zet zich voor de volle 100% voor je in. en denkt ook mee. bent u op zoek naar een auto en hij heeft hem niet dan gaat hij op zoek voor je. Zeer prettige en gezellige man, Tonny bedankt ik kom zeker terug en ik zal jou zeker adviseren. top!

Onze reactie:
Hoi Marcel, Geweldige beoordeling, hartelijk dank en goed om te horen dat je zo tevreden bent.
7-3-2021 23:16:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Mijn complimenten voor de geweldige service. Heel vriendelijke meneer. Denkt mee. Erg behulpzaam. Eerlijk en oprecht. Zeker een aanrader. UITSTEKEND!!!!!

Onze reactie:
Beste Rosita Dank je wel... Wij zullen ons best blijven doen. Hopelijk tot een volgende keer.
27-2-2021 16:09:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Heel fijn bedrijf, direct vertrouwen en afspraak wordt nagekomen. Een mooie VW Golf gekocht. Meteen op naam en een hele nette prijs betaald.

Onze reactie:
Hartelijk dank! Het was een hele gezellige middag, heel veel plezier met deze schitterende Golf.
22-2-2021 08:34:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer behulpzaam en eerlijk. Voor vertrek zijn enkele krasjes op de auto nog weggepolijst, dit was heel fijn. De service is top en alles was in orde. Ik raad Automotive-Venray zeer zeker aan!

Onze reactie:
Beste Lisa, Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling. Veel plezier met je nieuwe auto.
20-2-2021 09:43:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Via Automotive-Venray een auto ingevoerd. Wij hadden een mooie Mercedes in Duisburg gevonden, vonden het wel erg lastig omdat wij niet wisten hoe en wat er allemaal bij het invoeren bij komt en hoe dit werkt. Contact gezocht met Tonny van Automotive-Venray, hij heeft alles voor ons geregeld, auto in Duitsland opgehaald, de bpm, RDW enzovoorts. In minder dan een week stond de auto al op Nederlands kenteken! Dit alles tegen een hele nette prijs, zeer zeker de moeite waard om dit via Tonny te regelen, volgende keer kiezen wij opnieuw voor Automotive-Venray.

Onze reactie:
Rafal, Dank je voor je fijne beoordeling, het was een mooie opdracht om de auto voor je op te halen in Duisburg en deze voor je in te voeren op Nederlands kenteken. Wij wensen jullie veel veilige kilometers en veel plezier met deze mooie Mercedes!
28-12-2020 21:24:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Geweldig bedrijf! Persoonlijk en professioneel. Uitstekende service verleend waardoor ik nu alle vertrouwen heb in mijn nieuwe auto. Zeer zeker een aanrader.

Onze reactie:
Dank je voor je fijne review en wij wensen je veel geluk en veel veilige kilometers met deze prachtige Opel Adam.
2-12-2020 16:47:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Super heel vriendelijk goede service auto direct op naam heel fijn ga voor de volgende auto eerst hier kijken

Onze reactie:
Geachte heer, Wij bedanken u voor deze fijne mededeling en hopelijk tot ziens!
8-11-2020 22:10:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Tonny verleend echt goede service, niets is voor hem te veel!

Onze reactie:
Beste Roland, Hartelijk dank voor je fijne review.